Client Description:
Een gevestigde Belgische bakkerij met meer dan 80 jaar ervaring is op zoek naar een gemotiveerde patissier om het team in de productieafdeling te versterken. Vanuit een moderne centrale bakkerij worden dagelijks verschillende winkels beleverd met vers en kwalitatief banket en brood. Wil jij meebouwen aan dit vakmanschap? Lees dan verder.Job Description:
Jouw takenpakket
-
Je vervaardigt dagelijks diverse brioches en patisserieproducten volgens recept en met oog voor kwaliteit.
-
Je bewerkt degen tot een mooi afgewerkt eindproduct.
-
Je werkt mee aan een vlotte en tijdige verzending van alle producten naar de winkels.
-
Je staat mee in voor het correct bewaren van grondstoffen en afgewerkte producten.
-
Je garandeert een nette werkplaats en werkt volgens de geldende hygiënevoorschriften.
-
Je rapporteert aan de verantwoordelijke van de patisserie nachtploeg.
Jouw profiel
-
Je hebt een opleiding als patissier of bent gelijkwaardig door ervaring.
-
Je werkt nauwkeurig en hebt oog voor detail.
-
Je kan zowel zelfstandig als in team werken.
-
Nachtwerk vormt voor jou geen probleem.
-
Weekendwerk schrikt jou niet af.
-
Je bent kwaliteitsgericht en streeft naar een verzorgde afwerking van je producten.
Ons aanbod
-
Een voltijdse functie (38u/week) in een 5-dagenweek
-
Na een geslaagde interimperiode, krijg je een vast contract van onbepaalde duur
-
Een uitdagende functie binnen een stabiele en groeiende Belgische onderneming
-
Werkzekerheid in een omgeving waar vakmanschap centraal staat
-
Een mensgerichte bedrijfscultuur waar ontwikkeling en opleiding aangemoedigd worden
-
Een dynamische en respectvolle werkplek waar ruimte is voor initiatief en persoonlijke groei
? Locatie: regio Gent
? Uurrooster: Nachtwerk – beschikbaarheid in het weekend vereistKlaar om jouw passie voor patisserie om te zetten in een vaste job? Solliciteer nu via [email protected] en kom terecht in een professioneel en warm team!
Uitzendarbeid/Intérim : VG.361/BUOP | W-INT-RS-9 | Bxl:00374-406-20130208 & 00374-405-20130123