Client Description:
Wij zijn dringend op zoek naar een keukenmedewerker in Doel. Als keukenmedewerker werk je zowel in de keuken als in het hotel.
De functie vindt plaats in de bedrijfskeuken in Doel, een deelgemeente van Beveren in het Waasland, gelegen aan de Schelde, vlakbij de haven van Antwerpen. De keuken is bereikbaar met de auto en er is parkeergelegenheid voorzien. Het is een unieke en goed beveiligde werkomgeving waar veiligheid en stiptheid centraal staan.
Job Description:
Je taken omvatten onder andere:
- Ontbijt: Opstarten van het ontbijt, klaarzetten van het ontbijt en opvullen van de drankenfrigo.
- Keuken: Hulp bij het smeren van broodjes, snijden van sla, tomaten en eieren, afwas, hulp bij de service en opvullen van de drankenfrigo.
- Hotel: Opruimen van de kamers.
- Weekend: Organisatie en poetsen van de kamers.
Werkuren:
- Maandag tot vrijdag: 6u30 tot 14u30 (30 minuten pauze)
- 1 op de 3 weekends: 7u tot 11u (zonder pauze)
- Minimaal 1 jaar ervaring als keukenmedewerker
- Goede beheersing van de Nederlandse taal
- Flexibel en bereid om in het weekend te werken
- Goede organisatorische vaardigheden
- Teamspeler met een positieve werkhouding
- Oog voor detail en hygiëne
- Goede communicatieve vaardigheden
- Fysiek in staat om de taken uit te voeren (bijv. tillen, staan voor lange periodes)
- Eigen vervoer is aanbevolen, aangezien de locatie niet gemakkelijk bereikbaar is met het openbaar vervoer
- Een competitief salaris
- Een contract van onbepaalde duur na een interim periode
- Werken in een dynamische en veilige omgeving
- Mogelijkheden voor professionele ontwikkeling en training
- Ondersteuning en begeleiding door ervaren collega's
- Een uitdagende en afwisselende functie
Uitzendarbeid/Intérim : VG.361/BUOP | W-INT-RS-9 | Bxl:00374-406-20130208 & 00374-405-20130123