Client Description:
Onze klant is een bekende organisatie in de horecasector en is op zoek naar een keukenchef voor hun vestiging in Hoboken.
Als keukenchef ben jij verantwoordelijk voor de organisatie en kwaliteit van de keukenprestaties.
Je coördineert en neemt deel aan de mise-en-place van warme en koude bereidingen onder supervisie van de siteverantwoordelijke.
Je verzorgt de middag- of avonddienst en hebt aandacht voor de kwaliteit van de prestatie. Daarnaast verzeker je de controle van de leveringen en rapporteer je aan jouw rechtstreekse verantwoordelijke.
Je superviseert het algemeen onderhoud van de keuken en het materiaal, voert controles uit van hygiëne en veiligheidsregels.
Candidate Profile:
Als geschikte kandidaat voor deze functie spreek je vloeiend Nederlands en beschik je over een diploma hotelschool met ervaring als directierestaurant – hulp/kok.
Je hebt een goede kennis van beheerstechnieken van foodcosts, bestellingen en voorraden.
Verantwoordelijkheid nemen spreekt je aan en je bent sterk in organisatie.
Daarnaast ben je flexibel en polyvalent en volg je strikt de interne procedures op.
What Client Offers:
Onze klant biedt een boeiende functie in een dynamische en gezonde organisatie met een sterk accent op opleidingskansen en doorgroeimogelijkheden.
De werkplaats is gevestigd in Hoboken en er is een specifieke integratie voorzien.
Je krijgt een voltijds contract van onbepaalde duur met prestaties volgens een cyclus van 3 weken tussen 7u tot 19.06u.
Daarnaast bieden we een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen en een aangename werkomgeving binnen een gemotiveerde ploeg.
Solliciteer online, bel ons op het nummer 092658558, of mail naar [email protected]
Uitzendarbeid/Intérim : VG.361/BUOP | W-INT-RS-9 | Bxl:00374-406-20130208 & 00374-405-20130123