Client Description:
Onze klant is een gerenommeerde hotelgroep die bekend staat om haar mensgerichte aanpak en uitzonderlijke werkomgeving. Wij zijn op zoek naar een gedreven en ervaren Executive Chef in Leuven die onze keukenactiviteiten kan organiseren en delegeren.
Job Description:
- Organiseren en delegeren van keukenactiviteiten.
- Eindverantwoordelijk voor de keuken.
- Menu’s opstellen en gerechten samenstellen in samenwerking met de F&B Manager.
- Planning maken voor medewerkers en correcte instructies geven.
- Bestellingen plaatsen en leveringen controleren.
- Respecteren van keukenwetten en verantwoordelijk voor hygiëne in de keuken.
- Goede communicatie met andere diensten in het hotel voor een vlotte samenwerking met Conference & Events en Banqueting.
- Voorgaande ervaring als Chef.
- Sterke organisatorische en leidinggevende vaardigheden.
- Uitstekende communicatievaardigheden.
- Kennis van hygiëne- en veiligheidsnormen in de keuken.
- Vermogen om onder druk te werken en problemen op te lossen.
- Beheersing van de Nederlandse taal.
- Flexibiliteit om zich aan te passen aan veranderende omstandigheden en behoeften.
- Vast contract van onbepaalde duur.
- Tal van ontwikkelingsmogelijkheden binnen de hotelgroep.
- Aantrekkelijk salarispakket inclusief groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques en eco-cheques.
- Voordelige tarieven in alle hotels in België en voordelen bij vele partners.
Stuur dan je CV naar [email protected] en laat ons weten waarom jij perfect past binnen deze functie! OF solliciteer online. OF bel naar 09 265 85 58.
Uitzendarbeid/Intérim : VG.361/BUOP | W-INT-RS-9 | Bxl:00374-406-20130208 & 00374-405-20130123